Feestdagen

Vakantiehuis huren met korting tijdens de Kerstvakantie

U kunt natuurlijk kiezen voor het inslaan van boodschappen, een kerstboom in huis halen, verplichte familiebezoekjes of de hele familie bij u over de vloer, maar in plaats daarvan kunt u ook genieten van een heerlijke vakantie in een bungalow of vakantiehuis tijdens de kerstdagen. En ook als u Kerst nog wel lekker thuis viert, is de kerstvakantie lang genoeg om er nog even tussenuit te knijpen.

 

Veel mensen kiezen voor een traditioneel kerstdiner bij ouders of schoonouders, maar steeds vaker zoekt men naar een alternatief. En dat is goed verklaarbaar, want lekker weg tijdens de kerstvakantie met het gezin of familie is natuurlijk een hele leuke optie! Of het nu gaat om een weekendje weg of een langer verblijf, aanbieder Bonferia heeft mogelijkheden genoeg. U hoeft vaak niet al te ver te rijden om te kunnen genieten van een vakantie in een comfortabel vakantiehuis. U kunt namelijk zelf kiezen waar u wilt verblijven en welke accommodatie het beste bij uw vakantie past. Beleef een magische tijd in een knusse vakantiewoning, chalet of bungalow tijdens de Kerst.

 

Breng de feestdagen door in een vakantiehuis

Wilt u uzelf graag verwennen en zoekt u het liefst comfort op in een vakantiehuis of villa met luxe voorzieningen die u thuis nog niet eens heeft? Denk aan een sauna of een whirlpool of jacuzzi. En dat allemaal in een natuurlijke omgeving als de Veluwe, de Ardennen of juist dicht bij een stad of kerstmarkt in België of Duitsland? Vooral nabij de Duitse steden zijn er volop feeërieke kerstmarkten om in de sfeer te komen. Of gaat u liever voor een knusse bungalow of houten chalet in de natuur waar u zich in Finland of Zweden waant? Stel u eens voor: een accommodatie in de bossen, omgeven door een diepe dennengeur en waar binnen het knapperend haardvuur brandt. En u samen met familie onder de boom cadeautjes uitpakt en het alleen nog wachten op de sneeuw is? Wie weet huurt u misschien wel aankomende Kerst een gemoedelijk huisje in een bosrijke natuur. Deze mogelijkheden behoren allemaal tot het uitgebreid aanbod van Bonferia.

 

Groepsaccommodaties

Het kan zo zijn dat u er graag met z’n tweetjes even tussenuit knijpt tijdens de feestdagen voor een romantisch verblijf, maar het kan ook zo zijn dat u juist een accommodatie zoekt waar u en de hele familie en vrienden kunnen verblijven. Een groepsaccommodatie is dan een goede optie. Bij Bonferia treft u een omvangrijk aanbod aan groepsaccommodaties. Zo kunt u bijvoorbeeld met 10 personen of meer een vakantievilla huren, maar ook bijvoorbeeld een groepsboerderij of grote bungalow. Heerlijk samen de Kerst vieren, terwijl iedereen toch ook zijn eigen privacy behoudt door meerdere aanwezige (slaap)kamers en verschillende ruimten.

 

Het kerstcadeau van Bonferia

Ziet u het dus wel zitten om er lekker tussenuit te gaan tijdens de Kerstvakantie? Wilt u weg met kerst 2018? Trakteer uzelf dan op een mooi kerstcadeau, want bij Bonferia boekt u voordelig een vakantiehuis met korting tijdens de Kerstvakantie. Ja, u leest het goed; goedkoop weg met Kerst is echt wel mogelijk! Overtuig uzelf en bekijk de mogelijkheden voor een vakantiehuis naar keuze met korting tijdens de Kerstvakantie. Neem eens een kijkje op: https://www.bonferia.nl/perioden/kerstvakantie/ en laat u verrassen door de vele accommodaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *