Geen categorie

Het gemak van moederfietsen!

Het is vandaag de dag een zeer populaire fietstrend: moederfietsen! Veel moeders brengen dagelijks hun kinderen naar school of nemen de kinderen mee tijdens de boodschappen. Hoe prettig is het dan om een handige moederfiets te hebben die het fietsen een stuk aangenamer maakt? Moederfietsen zijn er in allerlei soorten en maten: elektrisch, met een bijzonder design of extra geavanceerde voorzieningen. Je vindt dus altijd wel een moederfiets die aan jouw eisen zal voldoen!

 

Moederfietsen: de voordelen

Moederfietsen hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van een gewone fiets. Er is niet alleen sprake van een modern en innovatief ontwerp, maar er zitten ook heel veel praktische voordelen aan een moederfiets. Zo heeft de fiets een lage instap, waardoor je gemakkelijk af en op kunt stappen. Wel zo handig als je zowel in het voor- als achterzitje een kind hebt zitten! Verder zijn de banden breed en stevig, waardoor je een goede grip hebt op de weg en je veilig over straat kan. Ook zijn de sturen extra breed en kun je dus gemakkelijk een zitje plaatsen.

 

Elektrisch rijden kan ook met de moederfiets

Tegenwoordig is elektrisch rijden helemaal hip, en ook wat betreft moederfietsen is er een grote stap gezet in elektrisch fietsen. Met een krachtige (én stille!) voorwielmotor in de fiets kun je overal moeiteloos naartoe fietsen, zonder dat je helemaal gesloopt aankomt. Wanneer je met één of twee kinderen op de fiets zit, wordt het dus een stuk makkelijker! De bediening van de motor is binnen handbereik en zit aan je stuur, zodat je alle aandacht op de weg kunt houden. Aan je stuur kun je de elektrische motor aanzetten maar ook de snelheid aanpassen.

 

Online op zoek naar de juiste fiets

De zoektocht naar een moederfiets hoeft helemaal niet lang te duren. Online is er een groot aanbod aan moederfietsen te vinden. Er zijn diverse webshops die jou de beste fietsen kunnen aanbieden, zelfs tegen een mooie prijs. Het voordeel van online winkelen is dat je fiets volledig rijklaar besteld kan worden en ook thuisbezorgd wordt. Zo kun je tijdens een vrije avond gewoon snel een moederfiets bestellen, zonder gedoe. Kies de perfecte samenstelling en bestel je favoriete moederfiets gemakkelijk online. Houd er wel rekening mee dat je bij een fietsenwinkel vaak wel een testronde kunt maken, zodat je alvast weet hoe de fiets aanvoelt.

 

Vind moederfietsen met fikse korting!

Moederfietsen hoeven ook niet persé duurt te zijn. Er zijn prijzige modellen op de markt, maar wanneer je het aanbod goed in de gaten houdt, kun je zomaar op een aanbieding stuiten. Er zijn namelijk regelmatig moederfietsen met korting te vinden. Dan kun je maar liefst 35% of meer korting krijgen op je nieuwe moederfiets. Het is dus aan te raden om eerst goed rond te kijken of je ergens een mooie aanbieding kunt vinden. Zo wordt de aanschaf van een moederfiets wel heel voordelig en kun je er optimaal gebruik van gaan maken. Bekijk snel of er moederfietsen zijn die bij jouw smaak passen!
Kijk voor een groot aanbod moederfietsen eens op Fietshemel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *