Feestdagen

Mywalit: het ultieme (kerst)cadeau voor een vrouw!

Het is alweer december: deze staat ook wel bekend als de feestmaand. Het is de maand dat we elkaar gaan verrassen met een leuk geschenk. Soms kan het echter moeilijk zijn om een origineel en leuk cadeau te vinden. Om deze reden wordt er in deze blog een bijzonder merk uitgelicht waarmee jij je vriendin, moeder, tante, oma, buurmeisje, jezelf of een ander zeer gelukkig mee kan maken.

Mywalit is een jong merk dat is ontstaan in 2005 in Lucca, Italië. Het merk staat bekend om haar kleurrijke, creatieve en hippe designs. Het merk verkoopt voornamelijk erg leuke klein lederwaren en (hand)tassen. De producten van het merk zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en gemaakt van de beste leersoorten.

Portemonnees

Eén van de populairste producten van het merk zijn de portemonnees. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en designs. Doordat de portemonnees vrolijke kleuren bevatten zal je er zeker mee opvallen. Het bijzondere aan de Mywalit portemonnees is dat ze allemaal erg divers zijn met ieders hun persoonlijke eigenschappen. We gaan de verschillende soorten even bij langs.

Kleine portemonnees

Bij kleine portemonnees kun je denken aan de portemonnees geschikt voor kleine, belangrijke dingen zoals pasjes. De portemonnees zijn niet dik en bevatten genoeg vakjes om pasjes en briefgeld in op te bergen. Enkele uitvoeringen bevatten zelfs ook een ritssluiting voor muntgeld.

Standaard tot grote portemonnees

Bij de standaard tot grote portemonnees kun je denken aan portemonnees waar je meer in kwijt kunt dan alleen pasjes en geld. Enkele portemonnees van Mywalit zijn bijvoorbeeld ook geschikt om je telefoon in op te bergen. Daarnaast worden sommige uitvoeringen geleverd met een bandje zodat je deze ook als schoudertasje of clutch kunt gebruiken. Erg multifunctioneel dus!

Tassen

Naast de prachtige klein lederwaren verkoopt het merk ook tassen voor elk soort gelegenheid.

Zo zijn de clutches en schoudertassen erg geschikt voor op een feestje of als je even snel de stad in gaat. In de shoppers van Mywalit kun je weer iets meer spullen in kwijt. Een erg populaire serie is de Mywalit Laguna. Deze serie bevat kleurrijke tassen met genoeg vakken waar je je spullen in kwijt kan, handig voor wanneer je bijvoorbeeld een dagje uit gaat.

Wil jij iemand laten stralen met een trendy product van Mywalit? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Van Beek Lederwaren. Van Beek is al ruim 80 jaar lederwarenspecialist en verkoopt uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit. Bij een bestelling boven de €47,- worden de producten gratis verzonden. Mooi meegenomen toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *