Interieur

Tapijt met profijt!

De koude winterdagen komen er weer aan. Is uw huis al winterproof? U kunt onder andere denken aan de vloer. Wat voor vloer heeft u in huis? Met een tapijtje of vloerbedekking zal het al een stuk minder koud zijn en hoeft u geen dikke sokken of sloffen aan. Of misschien was u al toe aan een nieuwe vloer? Dan volgen hier een aantal tips!

Ondanks dat tapijt de afgelopen jaren concurrentie kreeg van vloeren als laminaat en vinyl. Er zijn veel voordelen als het gaat om tapijt. Tapijt geeft een ruimte snel warmte en sfeer. Ook niet geheel onbelangrijk; u bespaart er energie mee. Tapijt houdt warmte veel langer vast dan andere vloeren. Tapijt gaat lang mee, zeker als het kwaliteitstapijt is en bovendien hoef je het minder te onderhouden: een keertje stofzuigen en uw vloer is weer schoon.

Woning

Een tapijt is het mooist als hij past binnen het thema van uw woning. Uiteraard moet u altijd een soort tapijt uitkiezen dat geheel naar uw eigen smaak is. Echter is tapijt meer dan alleen decoratie. Bij de aanschaf van tapijt moet u dus naar meerdere factoren kijken dan alleen het patroon of de kleur die u graag wilt. Zo is het bijvoorbeeld niet erg verstandig om hoogpolig tapijt in de keuken of eettafel te leggen aangezien het dat een hele grote kans heeft om vies te worden. Voor in de slaapkamer is hoogpolig tapijt dan wel weer aan te raden. Daar wordt vaak op blote voeten gelopen. Voor tapijt in de woonkamer kunt u bijvoorbeeld denken aan Sisal tapijt. Sisal tapijt heeft een natuurlijke, ruwe uitstraling uitstraling. Het tapijt is makkelijk te onderhouden en komt daarom goed terecht in een woonkamer.

Kantoor

Wilt u een kantoor of bedrijf voorzien van een (nieuwe) vloer? Dan is projecttapijt aan te raden. Projecttapijt wordt gebruikt op plekken waar veel wordt gelopen en is daarom een stuk sterker dan tapijt dat voor huishoudelijk gebruik bestemd is. Om die reden is het ook slijtvast en heeft het een vuilwerende functie. Het onderhouden van de vloer wordt dan een stuk makkelijker. U kunt voor een neutrale zakelijke kleur kiezen, of voor een kleur in de huisstijl van uw bedrijf.

Beurzen

Als u een tijdelijk stukje vloer nodig heeft, dan is beurstapijt erg geschikt. U kunt dan denken aan tapijt voor beurzen, evenementen, showrooms, stands en andere dingen voor tijdelijk gebruik. Door uw vloer krijgt u stand op een beurs net dat beetje extra, waardoor dit publiek zal trekken. Zo kunt u voor een opvallende kleur kiezen, of juist een kleur in het kader van het thema van de beurs waar u op staat.

Bent u er nog niet helemaal uit over uw keuze voor tapijt? Of wilt u eerst wat vloeren bekijken? Dan kunt u eens langskomen bij Fabrieksverkoop Genemuiden voor persoonlijk advies. Tevens kunt u er ook terecht voor goedkoop tapijt. Zij hebben prijzen die 50% goedkoper zijn dan in de winkel en producten van de hoogste kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *