Geen categorie

Waarom een Anaal Dildo kopen

Heb jij er wel eens aan gedacht om een anaal dildo te kopen? Maar ben je onbekend met anale penetratie? Omdat je bang bent? Of jij je misschien schaamt? Misschien kan dit artikel jou helpen om over het dode punt heen te komen. Het is belangrijk om te weten dat anale seks niet iets is waar jij je voor hoeft te schamen. Ook is het een fabel dat anale seks bijvoorbeeld alleen iets is voor homoseksuele mannen. Hetero mannen kunnen dankzij de juiste anale penetratie een extra heerlijk orgasme krijgen. Een anaal dildo kan dan ook zeker een spannende toevoeging zijn in de slaapkamer.

Hoe begin je met anale seks

Voor anale seks moet je de tijd nemen, glijmiddel en een anaal dildo zijn hulpmiddelen die je als stel kunt gebruiken. Let er wel op dat je speciale anaal-glijmiddel op waterbasis gebruikt, glijmiddel met siliconen kan de anaal dildo namelijk beschadigen. Ook wanneer een echte man jou anaal wil gaan bevredigen is glijmiddel een aanrader, in het geval van een echte penis maakt het type glijmiddel niet echt uit. Ben je allergisch voor silicone? Dan gebruik je natuurlijk een anaal-glijmiddel op waterbasis. Een voordeel van silicone glijmiddel is wel dat het niet snel uitdroogt, glijmiddel op waterbasis moet je vaak opnieuw aanbrengen.

Stimuleer de anus eerst met je vinger, wanneer je super opgewonden bent kun je besluiten om een anaalplug te gebruiken. Een anaalplug is een speeltje die jou kan voorbereiden op anale seks, het rekt de anus namelijk een beetje op. Maar wees niet bang dat dit blijvend is, de anus zal zich altijd weer herstellen. Wanneer jij denkt dat je er klaar voor bent, kun je beginnen met de anale penetratie door een dildo anaal of echte penis. Het is voor mannen wel aan te raden om een condoom te gebruiken, dit om eventuele ongemakken aan de penis te voorkomen. Reinig je handen ook altijd goed wanneer je bijvoorbeeld met je vingers de anus hebt gestimuleerd, een vrouw kan namelijk infecties krijgen wanneer je haar daarna weer vaginaal bevredigd met je vingers. Maar dit geldt ook andersom, er kunnen ook infecties aan de penis ontstaan door bacteri├źn uit de anus.

Voor wie is de anaal dildo

Een anaal dildo kan eigenlijk door, en voor iedereen gebruikt worden. Heb je als vrouw wel eens gefantaseerd over een dubbele penetratie? Dan is een anaal dildo zeker een speeltje die jou daarbij kan helpen. Vaak kun je een anaal dildo ook koppelen aan een harnas, handig voor lesbische stellen, of wanneer ook de man dol is op anale penetratie. Maar ook voor masturbatie is de anaal dildo een perfect speeltje. Interesse gekregen? Bezoek dan nu een sexshop om alle varianten te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *