Mode

De populairste merken voor jong en oud zijn nu online te vinden bij SuperSales

Dat bedrijven in de fashion hun producten online aanbieden komt al lange tijd voor. Maar ook steeds vaker zie je een Nederlands en Belgisch platform gecombineerd worden, zo ook bij SuperSales. Het unieke van deze webshop is echter nog veel leuker, want fysieke winkelketens sluiten zich hier aan om hun kleding online te verkopen. Zo zie je dus merken die al een eigen fysieke winkel en webshop hebben, zich ook nog eens speciaal aansluiten bij de algemene webshop van SuperSales, die zowel in Nederland als Belgiƫ actief is.

Dit grote bereik en unieke concept kent meerdere voordelen, waaronder uiteraard het enorme bereik en de grotere naamsbekendheid voor de merken. Maar ook voor de webshop van SuperSales is het belangrijk dat merken zich in het speciaal verbinden aan het bedrijf en de naam.

Wat is er nog meer speciaal
SuperSales richt zich graag op de laatste aanbiedingen van verschillende merken en dat is het leuke van deze webshop. Door je in te schrijven voor een speciale alert krijg jij razendsnel een melding wanneer je favoriete merk in de aanbieding is. Hierdoor kun je altijd, ook in periodes dat je misschien niet op zoek bent, profiteren van mooie aanbiedingen en de scherpste prijzen. Bij SuperSales hebben zich inmiddels al ruim 170 merken aangesloten, misschien ook wel jouw favoriet!

Bij SuperSales staan alle aanbiedingen van de populairste merken in een ideaal overzicht, zodat je snel terecht komt bij jouw merk en geen lange zoektocht hoeft af te leggen op de site. Je kunt bij SuperSales zelfs filteren op jouw specifieke maten en favoriete merken, dus aanbiedingen worden gefilterd op je persoonlijke wensen en eigenschappen. Dit resultaat noemt men de SuperSales. De werking is heel makkelijk; ontdek de site en verschillende merken, filter op jouw eigenschappen en stel de speciale alert in. Je favoriete kleding kopen tegen de scherpste prijzen was nog nooit zo makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *