Geen categorie

Goedkoper parkeren bij luchthavens, ja het kan!

Bij kortingsjacht.nl zijn we gek op kortingen, promotie en besparingen. Een van de vele frustraties zijn parkeer prijzen, nota bene onze grootste luchthavens (Schiphol en Eindhoven Airport) zijn tevens een van de duurste van heel Europa!

Lees in dit artikel slimme manieren om te besparen op parkeerkosten door gebruik te maken van vergelijkingswebsites.

 

Parkeren bij de luchthaven is duur

Of je het nou wil of niet, direct parkeren bij de luchthaven is duur. In vergelijking met omliggende parking aanbieders is het zelfs heel duur. Men is zich er vaak niet van bewust dat de luchthaven parking niet de enige mogelijkheid is om te parkeren. Zo heb je gemiddeld per grote luchthaven 10-15 omliggende parkings waar je ook terecht kan voor veel scherpere tarieven!

 

Vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken

Hier boven benoemde ik het al, er zijn vele andere parkeerpartijen waar je terecht kunt, maar hoe weet je nou welke voor jou het beste is en voorkom je dat er problemen optreden met je auto?

Via https://vergelijkparkerenschiphol.com kun je parkeer aanbieders rondom Schiphol vergelijken. Wanneer je bijvoorbeeld in de maand juli 14 dagen wil parkeren is de goedkoopste aanbieder 60 EUR en de duurste 146 EUR. Goedkoop is niet altijd duurkoop. Je kunt namelijk precies zien welke reviews deze aanbieders hebben gekregen en hoe ze zijn beoordeeld. Zo ben je er zeker van dat je niet bij een malafide partij parkeert.

Kers op de taart: via vergelijkparkerenschiphol.com worden alleen betrouwbare parkings vergeleken zo weet je zeker dat je met een gerust hart je auto daar kunt achterlaten.

 

Waar moet je op letten tijdens het vergelijken zijn zaken die voor jou belangrijk zijn. Zo kun je kiezen om je auto overdekt te laten parkeren, je kunt aangeven hoe ver vanaf de luchthaven je wil parkeren en je kunt kiezen of de parking extra diensten aanbiedt zoals camera bewaking of juist rolstoel vriendelijk is. Tevens kun je de prijzen filteren van hoog naar laag en je kunt de beoordelingen per aanbieder lezen.

 

Reserveer snel

Doordat de parkings in drukke periodes regelmatig volgeboekt zijn kan het zijn dat je een parkeerplek misloopt en alsnog moet uitweiden naar de dure luchthaven parking. Tevens ontvang je een veel betere prijs wanneer je op vroeg reserveert! De hoogseizoen periodes zijn vanaf ongeveer mei tot en met augustus en in de wintermaanden rond Kerst kan het voorkomen dat een parkeerterrein volgeboekt is.

 

Zijn er kortingscodes beschikbaar?

Ook is het slim om te googlen of er kortingscodes beschikbaar zijn die je kunt toepassen tijdens het reserveren.

 

Behalve parkeren bij Schiphol kun je ook het parkeren bij Eindhoven vergelijken. Eindhoven is een kleiner vliegveld met minder aanbieders dan bij luchthaven Schiphol maar het is nog steeds de moeite waard omdat de parkeer tarieven van omliggende bedrijven gewoon een stuk scherper zijn!

 

In mijn optiek is parkeren een nood en geen luxe en zo behandel ik het ook. Zolang ik maar weet dat mijn auto veilig staat is dat prima. Waarom teveel betalen terwijl ik dat geld ook kan besparen om uit te geven tijdens mijn vakantie!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *