Geen categorie

Online boodschappen doen met korting

 

Online boodschappen doen is hot! 1 op de 5 Nederlanders bestelt regelmatig bij online supermarkten als Albert Heijn, Jumbo, PLUS en Picnic. Maar nog niet iedereen is overstag. Veel consumenten ervargen online boodschappen doen als erg duur. Mensen denken dat de prijzen van hun vaste boodschappen als eieren, bloemkool, cola en WC-papier online een stuk hoger liggen dan in de winkel om de hoek. Daarnaast zitten veel consumenten niet te wachten op hoge bezorgkosten. Maar is online boodschappen bestellen echt zo duur? Of kun je juist enorm veel geld besparen dankzij de internet-supermarkt. Hoog tijd om dit eens wat beter te bekijken.

Online prijzen hetzelfde als in de supermarkt

Om alvast de eerste mythe de wereld uit te helpen: de prijzen zijn online altijd hetzelfde als in de winkel. Dus de Albert Heijn aanbiedingen die je in de winkel treft, zijn ook gewoon online geldig. Sterker nog: veel supers hebben regelmatig internet-only aanbiedingen. Dit zijn speciale acties die alleen geldig zijn bij de online supermarkt.

 

Een ander voordeel van online boodschappen doen is dat je eenvoudig online prijzen kunt vergelijken. Je kunt heel snel zien welke supermarkt – gebaseerd op jouw boodschappenlijstje – het voordeligste is.

 

Kortingscodes en actieproducten voor gratis bezorgen

Een tweede reden waarom veel mensen niet online bestellen zijn de hoge bezorgkosten. En daar valt ook wat voor te zeggen. Bij veel supers betaal je al gauw €5 of meer voor bezorging aan huis. Maar veel supermarkten werken met speciale actieproducten. Bij Albert Heijn, PLUS en Jumbo vind je bijvoorbeeld wekelijks een vernieuwd assortiment met actieproducten. Deze actieproducten geven recht op gratis bezorging. Zo kan het zijn dat je bij aankoop van 4 avocado’s geen servicekosten betaalt bij PLUS.


Daarnaast zijn er ook regelmatig speciale actiecodes beschikbaar. Dit zijn speciale kortingscodes die je in je winkelmand kunt verzilveren. Je zult zien dat de bezorgkosten dan komen te vervallen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *