Interieur

De beste stellingen voor uw kantoorinrichting

Wanneer u fulltime werkzaam bent op kantoor is het belangrijk dat u zich daar ook op uw gemak voelt. Vaak kan een warme, sfeervolle aankleding daar een grote bijdrage aan leveren. Dit kunt u al snel realiseren met een houten kantoorinrichting. U kunt met deze inrichting op verschillende manieren een bepaalde uitstraling creëren door onder andere verschillende types stellingen te lakken. Ook is het mogelijk uw kantoor in te richten met functionele metalen stellingen: deze kunnen u voorzien van een strakkere uitstraling. Zo zijn er talloze diverse opties om uw kantoor creatief in te richten. In deze blog leest u hier meer over.

Houten rekken
Wanneer u kiest voor houten stellingen kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw kantoor. Neem bijvoorbeeld het Brumorek, gemaakt uit eersteklas Scandinavisch vurenhout, als houten stelling. Deze creëert een ambachtelijke en natuurlijke uitstraling van uw kantoor. Daarnaast heb je Archos stellingen: deze zijn ooit ontstaan uit de uitval van grondstoffen van het Brumorek (voormalig: Bruynzeel Monta). Wanneer u een inrichting wenst die snel kan meegroeien met de expansie van uw bedrijf biedt het Combirek wellicht een goed alternatief. Ook deze is gemaakt van eersteklas Scandinavisch vurenhout. Het rangerek, alsmede gemaakt van eersteklas Scandinavisch vurenhout, onderscheidt zich van de bovengenoemde houten rekken doordat deze per legbord een hogere draagkracht heeft. Het rangerek is uitermate geschikt voor het opbergen van zwaardere materialen.

Metalen rekken
Metalen stellingen zijn verkrijgbaar op verschillende kwaliteitsniveaus. Ook deze legbordstellingen benutten de ruimte in uw kantoor optimaal. Neem bijvoorbeeld het Novarek: een stabiele, functionele en bovendien ook flexibele magazijnstelling. Deze stelling biedt u de mogelijkheid economisch te werken. Een andere geschikte metalen stelling voor kantoorinrichting is het Handyrek. Het Handyrek is gemakkelijk uit te breiden met aanbouwrekken, waardoor uw opstelling kan meegroeien met de groei van uw bedrijf. Ideaal wanneer u een hoge omloopsnelheid wilt realiseren.

Opbergrekken

Het Archos en Eurorek zijn beide zeer geschikt als opbergrek. Het Eurorek lijkt enigszins op het Combi- en Rangerek, maar onderscheidt zich door het gebruik van basismaterialen (Oost-Europees vurenhout). Dit is wat wilder qua structuur dan Scandinavisch vurenhout, waardoor het Eurorek het goedkoopste systeem is.

Wilt u graag professioneel advies over de inrichting van uw kantoor? Wilt u weten hoe u daarbij een huiselijke sfeer in uw kantoor kunt creëren? QuickRack, fabrikant en groothandel van houten stellingkasten en metalen rekken, denkt graag met u mee. Uw idee wordt vertaald naar een functionele inrichting van uw kantoor, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw budget en wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *