Feestdagen

Een knusse kerst met deze sierkussentjes

De koude winterdagen komen er weer aan en de kerstbomen worden weer voor de dag gehaald. Het is alweer december: de maand van kerst en gezelligheid. Velen halen alles uit de kast om het huis te versieren, anderen houden het liever wat subtieler. Zo kun je al snel een “kerstlook” creëren door middel van een paar kleine accessoires, denk bijvoorbeeld aan sierkussentjes. Lees snel verder om erachter te komen hoe en wat!

Kerst

Een kerstboom in de (woon)kamer creëert een warme en gezellige sfeer. Tegenwoordig komt het ook steeds vaker voor dat kerstbomen van kunststof zijn, of zelfs van hout. Je kunt de kerstsfeer echter ook nabootsen door middel van leuke sierkussentjes van bijvoorbeeld hondjes of konijntjes met een kerstmuts. Niet alleen zijn deze erg schattig, ze geven bovendien ook gezelligheid aan je stoel of bank.

Kunstbond

Zo zijn er ook sierkussens van kunstbond. Deze sierkussens zijn heerlijk zacht en passen helemaal binnen het kerstthema. Neem bijvoorbeeld een kussen met een herten- of ijsberenvacht. Deze staan onder andere erg mooi op een lichtgekleurde bank. Ter decoratie kan je bijvoorbeeld nog een wit kleed over de bank leggen om de look helemaal af te maken.

Leer 

Wanneer je in het bezit bent van een (neutrale) lichte of donkere bank heb je veel mogelijkheden om met kleur te spelen. Zo kun je prachtige, donkere lederen sierkussens op een lichte bank plaatsen en vice versa. Je bank zal al snel een eyecatcher zijn door het vergrotende contrast.

Goud & zilver

Goud en zilver zijn bijna de meest gebruikte kleuren tijdens kerst. Mensen nemen niet alleen gouden/zilveren slingers en kerstballen, maar ook sierkussens. Zo kun je gouden of zilveren sierkussens kiezen die helemaal binnen het kerstthema passen. Neem bijvoorbeeld sierkussens met een hert of met een ster. Deze staan prachtig op de bank en het geeft bovendien een knus gevoel.

Ben jij nog van plan om je huis te versieren voor kerst of ben je benieuwd naar het assortiment sierkussentjes? Gifts&More heeft een uitgebreid assortiment sierkussentjes en andere leuke, unieke woonaccessoires. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 producten op voorraad, waardoor je nooit lang op je bestelde producten hoeft te wachten. Bestel je voor 17:00? Dan wordt het ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *